06-10-2017 - Menú dels bars i cafeteries del campus universitari (contenido en catalán)

Menús bares y cafeterías
  • Isla Mallorca
  • OrganizaUniversitat de les Illes Balears
  • 06-10-2017 a 06-10-2017
  • LugarAls bars i cafeteries del campus universitari.
  • DescripciónAnselm Turmeda
    Primer plat: Arròs de sípia. Albergínia fregida amb mel.
    Segon plat: Indiot al forn amb patata. Salmó amb taronja.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Gaspar Melchor de Jovellanos
    Primer plat: Paella mixta. Ensalada de poma, pinya i nous. Crema de llegums.
    Segon plat: Calamar a la planxa amb ensalada. Broquetes de verdures de temporada amb patates bullides. Croquetes de cuixot amb ensalada.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Guillem Cifre
    Primer plat: Trempó amb mongetes, ou i tonyina. Crema de pastanaga.
    Segon plat: Blanqueta de vedella amb arròs. Carabassons farcits de peix amb patata bullida.
    Postres: Fruita. Iogurt.Mousse de llimona.

    Mateu Orfila i Rotger
    Primer plat: Paella mixta. Sopa juliana. Ensalada amb brossat, panses i mel.
    Segon plat: Pollastre amb ceba, figues seques i patates fregides. Verdures arrebossades. Molls al forn amb ensalada.
    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Pastís de mousse de maduixa. Pannacotta.

    Ramon Llull
    Primer plat: Paella mixta. Ensalada de poma, pinya i nous. Crema de llegums.
    Segon plat: Calamar a la planxa amb ensalada. Broquetes de verdures de temporada amb patates bullides. Croquetes de cuixot amb ensalada.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Son Lledó
    Primer plat: Ensalada reial. Arròs de peix.
    Segon plat: Broquetes de pollastre amb patates. Ous gratinats al forn amb espinacs.
    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Púding de coco.
  • Mas informaciónhttp://ousis.uib.cat/Linies-dactuacio/Que-menjam-avui/
  • ContactarEnviar mensaje por correo electrónico