09-02-2018 - Menú dels bars i cafeteries del campus universitari (contenido en catalán)

Menús bares y cafeterías
  • Isla Mallorca
  • OrganizaUniversitat de les Illes Balears
  • 09-02-2018 a 09-02-2018
  • LugarAls bars i cafeteries del campus universitari.
  • DescripciónAnselm Turmeda
    Primer plat: Arròs de bacallà. Ensalada d’hummus de colors.
    Segon plat: Hamburgueses de carn emmetxada amb patata a grells. Pebres farcits de verdures amb ensalada de fruita seca.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Gaspar Melchor de Jovellanos
    Primer plat: Paella mixta. Formatge tendre amb rodanxes de tomàtiga. Canelons d'espinacs.
    Segon plat: Verdures de temporada saltades. Lluç a la planxa amb minestra de verdures i patates bullides. Pit de pollastre a la planxa amb patates fregides i ensalada.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Guillem Cifre
    Primer plat: Rotlles de cuixot amb ensalada russa. Crema de porros.
    Segon plat: Graellada de verdura amb pit de pollastre. Peix fresc a la planxa amb ensalada.
    Postres: Fruita. Iogurt. Macedònia de fruita.

    Mateu Orfila i Rotger
    Primer plat: Paella mixta. Endívies amb rocafort i nous. Consomé de quinoa.
    Segon plat: Costella de porc al forn amb mostassa i mel i puré de patata. Croquetes de peix casolanes amb ensalada. Patata amb bolets gratinats.
    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Coca de marbre. Natilles.

    Ramon Llull
    Primer plat: Paella mixta. Formatge tendre amb rodanxes de tomàtiga. Canelons d'espinacs.
    Segon plat: Verdures de temporada saltades. Lluç a la planxa amb minestra de verdures i patates bullides. Pit de pollastre a la planxa amb patates fregides i ensalada.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Son Lledó
    Primer plat: Ous remenats amb xampinyons. Cuinat de mongetes blanques amb copinyes.
    Segon plat: Cuixa de pollastre a la planxa amb carabassa i patata al forn. Croquetes de peix amb ensalada.
    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Postres casolanes.
  • Mas informaciónhttp://ousis.uib.cat/Linies-dactuacio/Que-menjam-avui/
  • ContactarEnviar mensaje por correo electrónico