13-09-2017 - Menú dels bars i cafeteries del campus universitari (contenido en catalán)

Menús bares y cafeterías
  • Isla Mallorca
  • OrganizaUniversitat de les Illes Balears
  • 13-09-2017 a 13-09-2017
  • LugarAls bars i cafeteries del campus universitari.
  • DescripciónGaspar Melchor de Jovellanos
    Primer plat: Cuinat de ciurons i espinacs. Vichyssoise. Ensalada variada.
    Segon plat: Costella al forn amb patates fregides. Guisat de calamar. Croquetes d'espinacs amb ensalada de tomàtiga i ceba.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Mateu Orfila i Rotger
    Primer plat: Ciurons cuinats amb espinacs (vegetarians). Carxofes amb cuixot salat i ou fregit. Ensalada de cuscús.
    Segon plat: Secret de porc a la planxa amb pebres i patata al forn. Guisat de blanqueta d'indiot. Rap amb salsa de gírgoles.
    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Coca d'albercoc. Mousse de xocolata.

    Ramon Llull
    Primer plat: Cuinat de ciurons i espinacs. Vichyssoise. Ensalada variada.
    Segon plat: Costella al forn amb patates fregides. Guisat de calamar. Croquetes d’espinacs amb ensalada de tomàtiga i ceba.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Son Lledó
    Primer plat: Ensalada d'arròs integral. Greixera de faves.
    Segon plat: Pilotes amb salsa i patates fregides. Salmó a la planxa amb ensalada.
    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Pastís de plàtan amb xocolata.
  • Mas informaciónhttp://ousis.uib.cat/Linies-dactuacio/Que-menjam-avui/
  • ContactarEnviar mensaje por correo electrónico