16-04-2018 - Menú dels bars i cafeteries del campus universitari (contenido en catalán)

Menús bares y cafeterías
  • Isla Mallorca
  • OrganizaUniversitat de les Illes Balears
  • 16-04-2018 a 16-04-2018
  • LugarAls bars i cafeteries del campus universitari.
  • DescripciónAnselm Turmeda
    Primer plat: Risotto de pollastre i xampinyons. Ensalada caprese.
    Segon plat: Llom amb pebre verd amb patates a grillons. Verdures saltades amb ou fregit.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Gaspar Melchor de Jovellanos
    Primer plat: Fideuada de carn. Crema de carabassó. Ensalada Cèsar.
    Segon plat: Pollastre amb patates al forn. Mussola a la planxa amb patates bullides i ensalada. Mussaca de verdures.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Guillem Cifre
    Primer plat: Arròs amb verdures amb curri. Ensalada murciana.
    Segon plat: Llom de porc a la planxa amb ensalada i patates. Lluç a la romana amb verdura i patata bullida.
    Postres: Fruita. Iogurt. Natilles de xocolata casolanes.

    Mateu Orfila i Rotger
    Primer plat: Greixera de faves. Arròs amb verdures. Ensalada de cranc amb o sense salsa rosa.
    Segon plat: Llibrets amb patata bullida i carabassa. Patates farcides d’espinacs i ametlla. Filet d'anfós a la planxa amb ensalada.
    Postres: Fruita. Iogurt. Coca de fruites amb llet condensada. Natilles.

    Ramon Llull
    Primer plat: Fideuada de carn. Crema de carabassó. Ensalada Cèsar.
    Segon plat: Pollastre amb patates al forn. Mussola a la planxa amb patates bullides i ensalada. Mussaca de verdures.
    Postres: Fruita. Iogurt.
  • Mas informaciónhttp://ousis.uib.cat/Linies-dactuacio/Que-menjam-avui/
  • ContactarEnviar mensaje por correo electrónico