18-04-2018 - Menú dels bars i cafeteries del campus universitari (contenido en catalán)
Menús bares y cafeterías
- Isla Mallorca
- OrganizaUniversitat de les Illes Balears
- 18-04-2018 a 18-04-2018
- LugarAls bars i cafeteries del campus universitari.
-
DescripciónAnselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures. Sopa de ceba.
Segon plat: Pilotes amb tomàtiga amb arròs saltat. Minestra de verdures amb ou dur.
Postres: Fruita. Iogurt.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Canelons de carn. Tallarines saltades amb verdures. Arròs de peix.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb patates bullides. Bacallà gratinat amb allioli. Minestra de verdures saltades amb tofu.
Postres: Fruita. Iogurt.
Guillem Cifre
Primer plat: Fideuada de verdures. Crema de pastanaga.
Segon plat: Albergínies farcides de carn patata bullida. Bacallà a la mallorquina amb patata bullida.
Postres: Fruita. Iogurt.Arròs amb llet.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Escudella fresca. Arròs a la milanesa. Ensalada amb formatge de cabra i mel.
Segon plat: Conill al forn amb poma, ceba i panses. Ous al plat amb espàrecs. Mussola a la planxa amb moniato i bròquil.
Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Coca amb melicotó. Flam.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons de carn. Tallarines saltades amb verdures. Arròs de peix.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb patates bullides. Bacallà gratinat amb allioli. Minestra de verdures saltades amb tofu.
Postres: Fruita. Iogurt. - Mas informaciónhttp://ousis.uib.cat/Linies-dactuacio/Que-menjam-avui/
- ContactarEnviar mensaje por correo electrónico