Programes estatals

No existe la versión en el idioma seleccionado

Fletxa abaix Ajuts del Pla Nacional 2008-2011

 1. Convocatòria TancadaProjectes internacionals (Inclou accions integrades)

  CONVOCATÒRIA: 2011 - Tancada

  AQUESTA CONVOCATÒRIA ESTÀ TANCADA: El termini de la convocatòria va acabar el dia 9 d'agost de 2011.

  Organismes convocants:
  1. RESUM

  L'objectiu es fomentar la participació espanyola en convocatòries bilaterals o multilaterals per realitzar projectes d'investigació conjunts entre diferents paisos estratègics dins el Programa d'Internacionalització de la I+D.

  Es podran concedir ajuts en les següents modalitats:

  a) Modalitat de projectes d'investigació multilaterals. Projectes de colaboració multilateral entre equips de diversos països. S'inclouen, entre altres, iniciatives dins de l'esquema ERA-NET i el programa PLANT-KBBE. La durada dels projectes serà d'un any com a mínim i de tres com a màxim.

  b) Modalitat de projectes d'investigació bilaterals. Projectes de colaboració multilateral entre equips de dos països. Aquesta modalitat està destinada preferentment a promoure la formació conjunta i l'intercanvi de joves investigadors entre els equips participants. S'inclouen, per exemple, les convocatòries bilaterals amb Japó (JST), EEUU (NSF), Brasil (CNPq), Argentina (MINCYT-ANPCT) o la Índia (DST). La durada dels projectes serà d'un any com a mínim i de tres com a màxim.

  c) Modalitat de projectes de mobilitat (Accions Integrades). Actuacions per incentivar la mobilitat dels investigadors participants, financiant la coordinació de projectes conjunts a travès d'ajuts per cubrir els gastos de desplaçament i d'estància associats a la realització dels esmentats projectes entre Espanya i els països participants. A aquesta convocatòria s'inclouen, per exemple, els països següents: Alemanya, Argentina, Nova Zelanda, Portugal, Sèrbia i Sudàfrica. La durada dels projectes serà d'un o dos anys.
  Aquesta modalitat va destinada a promoure les col·laboracions de nova promoció, els projectes conjunts amb estades superiors a 2 setmanes i els projectes amb participació rellevant de joves científics.

  2. REQUISITS DELS SOL·LICITANTS
  vegeu convocatòria per a cada cas.

  Els investigadors principals hauran de ser doctors, tenir vinculació estatutària o laboral amb el centre sol·licitant i estar en servei actiu o anàleg.
  3. TERMINI


  - 1er termini: del dia 15 de juliol al dia 9 d'agost de 2011, per totes les modalitats.
  - 2on termini: del dia 17 d'agost al dia 15 de setembre de 2011, per a les modalitats a i b.
  - 3er termini: del dia 15 de novembre al dia 15 de desembre de 2011, per a la modalitat a.

  Documents i enllaços
  Documents i enllaçosIcona PDFIcona HTML
  Bases reguladores Icona Vist  
  Convocatòria BOE Icona Vist  
  Sol·licitud telemàtica (Accions Integrades)   Icona Vist
  Sol·licitud telemàtica (bilaterals)   Icona Vist
  Sol·licitud telemàtica (multilaterals)   Icona Vist
  Més informació   Icona Vist

  CONVOCATÒRIES ANTERIORS

  Torna