logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 395 - Any  XXIX - I. DISPOSICIONS GENERALS Divendres, 24 de gener de 2014
Consell de Govern

10874. ACORD NORMATIU del dia 18 de desembre de 2013 pel qual es modifica l'Acord normatiu 5771/2002, de 24 de juny, pel qual es crea el Centre de Tecnologies de la Informació de la Universitat de les Illes Balears (CTI@UIB).

A proposta del Consell de Direcció del dia 10 de desembre de 2013 i d'acord amb el que preveuen els articles 24.2.14 i 91.2 dels Estatuts de la Universitat, el Consell de Govern, a la sessió del dia d'avui, ha acordat de modificar l'Acord normatiu 5771/2002, de 24 de juny, pel qual es crea el Centre de Tecnologies de la Informació de la Universitat de les Illes Balears, quant al contingut de l’Acord normatiu 8875/2008, de 19 de desembre.

El canvi té lloc en l’estructura del centre, en el sentit que es modifiquen les àrees funcionals existents.

El CTI@UIB queda format per les quatre àrees funcionals següents:

  1. L’àrea d’infraestructures, que és l’encarregada del disseny, el seguiment i l’administració de les infraestructures TI corporatives de la Universitat responsabilitat del CTI.
  2. L’àrea de desenvolupament, que té com a objectius fonamentals desenvolupar i executar la cartera institucional de projectes TI, així com establir l’entorn tecnològic i la metodologia de desenvolupament de les aplicacions corporatives.
  3. L’àrea de producció, que té la responsabilitat de supervisar i mantenir els serveis TI, per garantir-ne la fiabilitat i qualitat, a més de fomentar la utilització, les bones pràctiques i l’aprofitament en l'ús de les TIC i donar-hi suport.
  4. L’àrea de suport a la gestió, que assumeix el disseny i la gestió dels tràmits electrònics, i el suport a la direcció del CTI.

Ho faig publicar perquè se’n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 18 de desembre de 2013
El Rector,
Llorenç Huguet