Saltar al contenido
Abierto el plazo de la convocatoria de admisión general al grado
Del 3 de junio a las 9.30 horas hasta el 3 de julio a las 21.00 horas

Dr. Jordi Llabrés Bordoy

Dr. Jordi Llabrés Bordoy
Profesor titular de universidad
Personalidad, Evaluación y Tratamiento Psicológico
  • Despatx 010planta baixaServeis Cientificotècnics i IUR

Currículum

Currículum breve

Jordi Llabrés Bordoy (Palma, 1969) és professor titular d'universitat de teràpia de conducta a l'àrea de personalitat, avaluació i tractaments psicològics del Departament de Psicologia.

Doctor en Psicologia (2000) per la Universitat de les Illes Balears amb la tesi titulada 'Intervenció assistida per ordinador en infants de primària amb baix rendiment acadèmic', la seva recerca sempre ha estat relacionada amb l'aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a la teràpia de conducta: dissenyant un software per avaluar l'atenció sostinguda d'infants amb trastorn per dèficit d'atenció, avaluant l'eficàcia i l'eficiència d'un programa de tractament assistit per ordinador de la por de volar en avió, o intentant prevenir els problemes d'ansietat en població adolescent utilitzant les xarxes socials. En els darrers 15 anys ha participat a uns 20 projectes finançats a convocatòries competitives i ha col·laborat en la publicació d'una cinquantena d'articles científics (més informació a ResearchGate).

La seva docència gira, des de 1995, al voltant de les tècniques d'intervenció psicològica. Ha impartit assignatures, relacionades amb les tècniques de modificació de conducta i amb l'aplicació de les TIC a la psicologia clínica. També ha coordinat les pràctiques externes dels estudiants de psicologia i actualment coordina els treballs de fi de màster i les pràctiques externes del Màster en Psicologia General Sanitària.

Quant a la transferència de coneixement, ha participat en diferents projectes com el disseny d'un programa formatiu en jardineria per a la Fundació Amadip Esment, el tractament de persones amb por de volar al mateix aeroport de Palma a través d'un conveni amb AirEuropa, o el projecte tSalut (tecnologia per la salut), guanyador del premi al millor pla d'empresa del sector humanitats al I concurs d'emprenedors universitaris de la Fundació Universitat Empresa, el qual ha facilitat la posada en marxa d'un servei d'atenció psicològica a la UIB.

Té reconeguts 4 trams de docència, 4 de recerca i 1 de transferència.

Fa més de vint anys que és membre actiu de la Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament, va ser secretari i director del Departament de Psicologia i vicerector d'Innovació de la UIB des del 2013 fins el 2021. Actualment dirigeix el Laboratori de Conducta i Tecnologia i presideix el Comitè d'Ètica de la Recerca.

Docencia

Horario de tutorías

Hay que concertar cita previa con el profesor para hacer una tutoría

Dirección de tesis

Docencia de los 5 años anteriores

Asignatura Información en el estudio donde la impartió
11591 - La Intervención en la Psicopatología en Niños, Adolescentes y Adultos
  • Máster Universitario en Psicología General Sanitaria2019-20
11594 - Uso de las TIC en Evaluación,Tratamiento y Prevención en Psicología Sanitaria
11596 - Prácticas Externas
  • Máster Universitario en Psicología General Sanitaria2022-23
11597 - Trabajo de Fin de Máster
21313 - Técnicas de Intervención Psicológica
21332 - Trabajo de Fin de Grado de Psicología
21369 - Terapias Cognitivas
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escuchar