Saltar al contenido
Escuchar

Dr. Liberto Macías González

Dr. Liberto Macías González
Profesor asociado
Teoría e Historia de la Educación
  • Despatx C-110 (Associats)Primer pisGuillem Cifre de Colonya
  • Unitat de Dades InstitucionalsPrimer pisAntoni Maria Alcover i Sureda
  • Despatx C-107Primer pisGuillem Cifre de Colonya

Currículum

Currículum breve

Llicenciat en Pedagogia i Doctor en Educació per la Universitat de les Illes Balears. Expert universitari en Intervenció en Qualitat de Vida de Persones Grans per la UNED. Especialista en Envelliment Actiu, Qualitat de Vida i Gènere (CSIC), i amb formació en Dependència i Promoció de l'Autonomia Personal.

És professor associat del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB, i secretari de l'Anuari de l'envelliment, Illes Balears. Entre les seves línies de recerca principal destaquen la qualitat de vida i l'aprenentatge al llarg de tota la vida. Ha participat en diversos congressos en l'àmbit nacional i internacional amb temàtiques relacionades amb l'eduació permanent, l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) per part dels estudiants grans, així com dels programes i activitats intergeneracionals.

Ha estat tècnic especialista i coordinador tècnic de la Universitat Oberta per a Majors (UOM) de 2007 fins a 2021. Ha estat participant en la comissió de treball de Promoció de l'Autonomia de l'Observatori de les Persones Majors de Mallorca (IMAS) fins a 2021.

Guanyador del «Premio de Investigación Adoración Holgado Sánchez AEPUM 2020» (febrer, 2021), de l’Associació Estatal de Programes Universitaris per a Majors (AEPUM).

Docencia

Horario de tutorías

Hay que concertar cita previa con el profesor para hacer una tutoría

Docencia de los 5 años anteriores

Asignatura Información en el estudio donde la impartió
22312 - Educación de Personas Adultas
  • Grado en Educación Social2021-22
22317 - Gerontología Educativa
22327 - Prácticas II de Educación Social
  • Grado en Educación Social2019-20

Investigación

Grupos de investigación

Grupo Tipo de participación
Investigación y formación educativa y social (GIFES) Colaborador
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB