Saltar al contenido
Abierto el plazo de la convocatoria de admisión general al grado
Del 3 de junio a las 9.30 horas hasta el 3 de julio a las 21.00 horas

Dr. Pere Ferriol Buñola

Dr. Pere Ferriol Buñola
Profesor contratado doctor
Ecología
  • Despatx 4Atercer pisGuillem Colom i Casasnovas

Currículum

Currículum breve

Llicenciat en Ciències del Mar per la Universitat de las Palmas de Gran Canaria (ULPGC) l'any 2003, doctor en Oceanografia pel Departamento de Química de la ULPGC (2016), en aquest moment és professor contractat doctor (interí) de la Universitat de les Illes Balears (UIB), on treballa des de l'any 2009 combinant docència i recerca, específicament en el camp de l'ecologia marina.

Va iniciar l'activitat investigadora tot just acabats els estudis de llicenciatura, concretament treballant sobre l'extracció, purificació i elucidació estructural de productes naturals de l'esponja marina Aplysina aerophoba de les Illes Canàries. Des d'aleshores ha seguit treballant amb productes naturals marins extrets d'esponges, algues i cianobacteris. L'any 2009 és va incorporar com a investigador de l'àrea d'Ecologia de la UIB on treballava aplicant tècniques químiques i moleculars a l'estudi de l'ecologia marina, específicament el paper dels fixadors de nitrogen marins. A partir de l'any 2014 es va incorporar a la plantilla docent del departament de Biologia de la UIB, impartint classes en el grau de Biologia i en el màster d'Ecologia Marina. Actualment és membre del grup de recerca en Ecologia Interdisciplinària, on continua realitzant investigacions relacionades amb la biogeoquímica i la bioquímica ecològica marina.

Docencia

Horario de tutorías

Hay que concertar cita previa con el profesor para hacer una tutoría

Docencia de los 5 años anteriores

Asignatura Información en el estudio donde la impartió
11669 - Prácticas Integradas
11670 - Ecologia Litoral. Sistemas Litorales
11678 - Trabajo de Fin de Máster
  • Máster Universitario en Ecología Marina2018-19
20103 - Biología
20108 - Operaciones Básicas de Campo
20127 - Comunidades y Ecosistemas
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escuchar