Programes autonòmics
Projectes d'R+DT autonòmics
-
Ajuts de minimis per a estudis relacionats amb aliments tradicionals de les Illes Balears
CONVOCATÒRIA: 2016 - TancadaAQUESTA CONVOCATÒRIA ESTÀ TANCADA: El termini de la convocatòria va acabar el dia 9 d'agost de 2016.
Organismes convocants:
1. RESUM
Es convoquen ajuts de minimis per a estudis relacionats amb aliments tradicionals de les Illes Balears.
Será subvencionat el desenvolupament destudis relacionats amb els següents aliments tradicionals de les Illes Balears:
I) Estudis agraris:
a) Fruites de varietats autòctones de les Illes Balears
b) Productes obtinguts de races autòctones
c) Taronges de Sóller
d) Orellanes de Porreres
e) Figues seques
II) Estudis no agraris:
f) Pa pagès
g) Pa de figa
h) Galletes doli
i) Botifarró
j) Camaiot
k) Carn-i-xulla
l) Carquinyols
m) Flaó dEivissa
n) Orelletes
o) Oli de Menorca
p) Oli d'Eivissa
III) Estudis pesquers:
q) Peix sec de Formentera
La durada del projecte serà com a màxim d'un any.
Es subvencionaran despeses de salari i quotes de la Seguretat Social i altres despeses directament relacionades amb el projecte.
2. REQUISITS DELS SOL·LICITANTS
Poden ser beneficiaris daquestes ajudes: agrupacions de productors o elaboradors amb personalitat jurídica pròpia, universitats o centres de recerca directament relacionada amb la investigació científica o amb lactivitat agropecuària o pesquera que tenguin el suport duna agrupació de productors, que realitzin un estudi relacionat amb algun dels temes prevists a la
Resolució.Independentment del nombre de estudis presentats per beneficiari, només pot ser beneficiari de subvenció per a realitzar-ne tres.
3. TERMINI
Fins al 9 d'agost de 2016.
Per tal d'obtenir la firma del representant legal i registrar les sol·licituds, aquestes hauran de presentar-se a Son Lledó (Cati Miralles, ext: 3431) abans de les 14 hores del dia 3 d'agost de 2016.