Beques, contractes i mobilitat d'investigadors

No existe la versión en el idioma seleccionado

Fletxa abaix Pla Estatal 2017-2020: Programa Estatal de Promoció del Talent i la seva Empleabilitat en R+D+i - Subprograma Estatal de Formació

 1. Convocatòria TancadaAjuts per a contractes Juan de la Cierva-Formació

  CONVOCATÒRIA: 2021 - Tancada

  AQUESTA CONVOCATÒRIA ESTÀ TANCADA: El termini de la convocatòria va acabar el dia 3 de febrer de 2022.

  Organismes convocants:
  1. RESUM

  Convocatòria de 500 ajudes, de les que es reserven 9 per a la contractació de personal investigador amb una discapacitat igual o superior al 33 per cent i 9 per a la contractació de personal investigador en centres públics d’investigació agrària i alimentària de les Comunitats Autònomes. La resta d’ajudes aniran al torn d’accés general.

  2. REQUISITS DELS SOL·LICITANTS
  Vegeu l'article 68 de la convocatoria.
  3. TERMINI

  El termini per a la presentació de sol·licituds per part dels centres d'I+D+i és del 20 de gener al 10 de febrer de 2022 a les 14:00 hores (hora peninsular).

  El termini per a la presentació de sol·licituds per part dels candidats o candidates és del 20 de gener al 3 de febrer de 2022 a les 14:00 hores (hora peninsular).

  IMPORTANT: Els investigadors o investigadores que vulguin presentar-se i que compleixin amb els requisits d’aquesta convocatòria han de fer el següent:

  1. S’han de donar d’alta a l’aplicació del Ministeri de Ciència i Innovació i seguir les diferents passes establertes als articles 71.b) i 72 de la convocatoria.

  2. Un cop emplenada i signada la sol·licitud telemàtica, aquesta generarà automàticament un document associat que justifica que la persona interessada ha incorporat tota la documentació al Ministeri de Ciència i Innovació.

  3. S’ha d’entregar a l’OSR (a l'adreça electrònica xavier.salva@uib.es), com a màxim el dia 4 de febrer de 2022, el document signat amb el vistiplau a la incorporació per part de l’investigador o investigadora que representa a l’equip d’investigació al que s’incorporarà el candidat o candidata, el o la responsable del grup de recerca i el director o la directora de Departament / Institut (annex A).

  En previsió d’algun error en la publicació d’aquesta nota informativa, es recomana als interessats una lectura en profunditat de la convocatòria.

  Documents i enllaços
  Documents i enllaçosIcona DOCIcona PDFIcona HTML
  Convocatòria BOE   Icona Vist  

  Financiado UE

  Gobierno de España

  Universitat de les Illes Balears

  Plan de Recuperación Transformación y Resilencia

  CONVOCATÒRIES ANTERIORS

  Torna