Escuchar

Beques, contractes i mobilitat d'investigadors

No existe la versión en el idioma seleccionado

Fletxa abaix Pla Estatal 2017-2020: Programa Estatal de Promoció del Talent i la seva Empleabilitat en R+D+i - Subprograma Estatal d'Incorporació

 1. Convocatòria TancadaAjuts per a contractes Ramón y Cajal (RYC)

  CONVOCATÒRIA: 2019 - Tancada

  AQUESTA CONVOCATÒRIA ESTÀ TANCADA: El termini de la convocatòria va acabar el dia 14 de gener de 2020.

  Organismes convocants:
  1. RESUM

  Convocatòria de 200 ajudes, de les que 4 es reserven per a la contractació de persones amb discapacitat, de cinc anys de durada per a la contractació laboral de doctors a centres d'I+D, distribuïdes en distintes àrees científiques establertes a l’annex de la Resolució de convocatòria.

  2. REQUISITS DELS SOL·LICITANTS
  És convenient que consulteu els articles 19 i 27, 5) de la Resolució de la convocatòria referent als requisits del personal investigador participant.
  3. TERMINI

  El termini per a la presentació de sol·licituds per part de les persones interessades és del 12 de desembre de 2019 al 14 de gener de 2020 a les 14 hores (hora peninsular) i s’ha de fer amb la forma establerta a l’article 22.b i 25. .


  IMPORTANT: Donats els terminis establerts pel Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats i que s'haurà de convocar una sessió extraordinària de la Comissió d'Investigació (en la qual s’elegiran les àrees científiques ofertades per la UIB), seria convenient que els grups de recerca o els investigadors que vulguin presentar algun candidat o candidata que compleixi els requisits d'aquesta convocatòria enviïn, a l'OSR (a l'adreça electrònica xavier.salva@uib.es ) com a màxim fins al dia 7 de gener de 2020, la informació següent:

  - Currículum Vitae del candidat o candidata (on consti la data i centre d'obtenció del doctorat).
  - Àrea científica en la qual vol participar (segons les establertes a l'annex de la convocatòria). - Centre o centres on ha realitzat estades per un total de 24 mesos posteriors a l'obtenció del doctorat, si escau.
  - 5 aportacions més rellevants d'entre les recollides en el Currículum Vitae.
  - Breu descripció, en poques línies, de la recerca que desenvoluparà el candidat.
  - Document signat amb el vist i plau a la incorporació per part de l’investigador o investigadora que representa a l’equip d’investigació al que s’incorporarà el candidat o candidata, el o la responsable del grup de recerca i el director o la directora de departament / institut / laboratori (annex A).


  Us recordam que el tràmit de la sol·licitud que el candidat/candidata ha de fer al Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, és independent de la sol·licitud que farà la UIB.


  Documents i enllaços
  Documents i enllaçosIcona DOCIcona PDFIcona HTML
  Convocatòria   Icona Vist  
  Enllaç al programa    Icona Vist
  Annex A Icona Vist   

  Contractes cofinançats pel Fons Social Europeu

  UE

  CONVOCATÒRIES ANTERIORS

  Torna