Programes internacionals

No existe la versión en el idioma seleccionado

Fletxa abaix Anys anteriors - Programes europeus d'I+DT

 1. Convocatòria ObertaCooperació Europea en Investigació científica i Tècnica (COST)

  CONVOCATÒRIA: 2016 - Termini: Consultar informació
  Organismes convocants:
  1. RESUM

  COST (European Cooperation in Science and Technology) és un instrument intergovernamental de coordinació de la recerca científica i tècnica. Rep els seus fons del Programa Marc de la Unió Europea H2020 i té assignats 300 milions d'euros durant set anys.
  L’objectiu principal de COST és finançar l'establiment de xarxes de col·laboració entre investigadors que compten amb projectes finançats a nivell nacional. Suposa un mitjà per desenvolupar conjuntament les seves idees i noves iniciatives en tots els camps de la ciència i la tecnologia, centrant-se en l'excel·lència.
  Aquestes xarxes, anomenades “Accions COST”, tenen una durada de quatre anys.

  Les activitats que poden finançar-se amb una Acció inclouen:
  - Reunions del Comitè de Gestió
  - Reunions dels grups de treball que conformen l'Acció
  - Tallers i seminaris
  - Estades de curta durada en centres de recerca participants en l'Acció
  - Activitats de difusió

  2. TIPUS DE PROJECTES
  Les Accions COST estan obertes a tots els camps de ciència i tecnologia, centrant-se en l'excel·lència. Cobreixen qualsevol àrea científica des de la recerca bàsica fins a la pre-competitiva.
  3. BENEFICIARIS

  Les xarxes de col·laboració poden estar composades per investigadors que pertanyen a instituts, universitats, centres tecnològics i empreses dels països COST. Les institucions de qualsevol país no-COST també poden participar sota el principi de benefici mutu. A més, COST aplica una política especial de bon veïnatge amb països mediterranis i tots aquells que tenen una frontera amb els països COST.

  Per preparar una proposta es necessita comptar amb, almenys, set proponents de set països membres de COST i que algun d'ells sigui d'un país Inclusiveness Target Countries (ITC).

  4. TERMINI I PROCÉS INTERN

  La convocatòria per a la presentació de propostes roman sempre oberta. Cada any hi ha dues dates de tancament de convocatòria (els mesos de març i setembre). A més, els investigadors també poden sol·licitar l'ingrés a una acció COST ja existent o involucrar-se en alguna de les seves activitats.

  Aquells de vosaltres que estigueu interessats a presentar una sol·licitud a aquesta convocatòria, podeu consultar qualsevol qüestió a l'OSR, c.rogel@uib.es.

  Documents i enllaços
  Documents i enllaçosIcona HTML
  Més informació Icona Vist

  CONVOCATÒRIES ANTERIORS

  Torna