Programes internacionals

No existe la versión en el idioma seleccionado

Fletxa abaix Anys anteriors - Programes europeus d'I+DT

 1. Convocatòria TancadaHERA Joint Research Programme “Public Spaces: Culture and Integration in Europe”

  CONVOCATÒRIA: 2017 - Tancada

  AQUESTA CONVOCATÒRIA ESTÀ TANCADA: El termini de la convocatòria va acabar el dia 24 d'octubre de 2017.

  Organismes convocants:
  1. RESUM

  Espanya, a través de l’Agència Estatal d’Investigació del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, participa en la convocatòria de Projectes Transnacionals en el marc de la ERA-Net HERA Joint Research Programme “Public Spaces: Culture and Integration in Europe”.
  L'objectiu del programa "HERA Espais Públics" és avançar en la comprensió teòrica i empírica dels espais públics en un context europeu. El programa ha estat dissenyat per facilitar una àmplia gamma d'enfocaments culturals per conceptualitzar l'espai públic, les seves formacions estructurals i processals i els seus possibles resultats en termes d'integració, exclusió, desintegració, fragmentació, hibridació, amalgamació o transmissió.


  El Ministeri finançarà les entitats elegibles espanyoles mitjançant la convocatòria de Accions de Programació Conjunta Internacional (Vegeu Annex nacional). Els projectes estaran centrats en l’àrea d’humanitats i hauran d’estar-hi involucrats investigadors de quatre o més països participants.

  2. TERMINI

  Fins al 24 d'octubre de 2017.

  Us demanam que aquells de vosaltres que estigueu interessats a presentar una sol·licitud a aquesta convocatòria, ho comuniqueu al més aviat possible a l'OSR, extensió 2550, o adreça osr.gestiotecnica@uib.es.

  Documents i enllaços
  Documents i enllaçosIcona PDFIcona HTML
  Més informació   Icona Vist
  Annex nacional Icona Vist  


  Torna