Programes internacionals

No existe la versión en el idioma seleccionado

Fletxa abaix Anys anteriors - Programes europeus d'I+DT

 1. Convocatòria TancadaURBACT

  CONVOCATÒRIA: 2017 - Tancada

  AQUESTA CONVOCATÒRIA ESTÀ TANCADA: El termini de la convocatòria va acabar el dia 31 de març de 2017.

  Organismes convocants:
  1. RESUM

  L’ objectiu és presentar les bones pràctiques en l’àrea del desenvolupament sostenible integrat urbà. No hi ha temes definits en les bones pràctiques d'URBACT; els temes poden variar des de la mobilitat urbana, als migrants i des de la qualitat de l'aire fins a les ocupacions i habilitats. Els objectius són:

  - Ser part del grup pioner “URBACT Bones pràctiques” per a ser àmpliament promogudes en l’àmbit de la Unió Europea i internacional
  - Ser capaç de compartir bones pràctiques en el Marc de la xarxa de transferència (convocatòria que serà publicada en Setembre del 2017).

  IMPORTANT: La convocatòria està adreçada principalment a ciutats, altres actors, com el cas de les universitats, han de ser almenys recolzades per la ciutat. És per això que el formulari de sol·licitud requereix les dades de contacte del funcionari de la ciutat o l'agència de la ciutat que té la responsabilitat darrera de la bona pràctica.

  2. TERMINI

  Fins al 31 de març de 2017.

  Us demanam que aquells de vosaltres que estigueu interessats a presentar una sol·licitud a aquesta convocatòria, ho comuniqueu al més aviat possible a l'OSR (ext. 2550) o adreça osr.gestiotecnica@uib.es.

  Documents i enllaços
  Documents i enllaçosIcona PDFIcona HTML
  Convocatòria Icona Vist  
  Més informació   Icona Vist


  Torna