Participación en congresos

  • Clemente, G.; Bon, J.; Conde, T.; García-Pérez, J.V. and Rosselló, C.. , "Modrlling of drying kinetics of meat cylinders considering external resistance". "15 th International Drying Symposium", Budapest, Hungría, 2006. Póster.
  • Simal, S.; Cárcel, J.A.; Bon, J.; Castell-Palou, A.; Rosselló, C.. , "Mass transfer modelling in an acoustic-assisted osmotic process". "DLS2006 2nd International Conference on Diffusion in Solids and Liquids", Aveiro, Portugal, 2006. Conferencia invitada.
  • Femenia, A.; Simal. S.; Eim, V.S. i Rosselló, C.. , "Bioactive plant polysaccharides: An overview". "Sustainability of the agri-food chain 2006 - EFFoST Annual Meeting/Total Food 2006", The Haghe, Netherlands,, Países Bajos, 2006. Conferencia invitada.
  • Alves-Filho, O.; Eikevik, T; Mulet, A.; Garau, C. and Rosselló, C.. , "Kinetics and mass transfer during atmosferic freze drying of reed pepper". "15 th International Drying Symposium", Budapest, Hungría, 2006. Ponencia.
  • Garcia-Pérez, J.V.; Rosselló, C.; Cárcel, J.A.; De la Fuente, S. Mulet,. , "Effect of air temperature on convective drying assisted by high power ultrasound". "DSL-2006, 2nd Internacional Conference on Difusión in Solids and Liquids. July 26-28,2006", Aveiro (Portugal),, Portugal, 2006. Ponencia.
  • Simal, S; Cárcel, JA.; Bon, J.; Castell-Palou, A.; Rosselló, C.. , "Mass Transfer Modelling in an Acoustic-Assisted Osmotic Process". "DSL-2006, 2nd Internacional Conference on Difusión in Solids and Liquids. July 26-28,2006", Aveiro (Portugal),, Portugal, 2006. Ponencia.
  • Femenia, A.; Simal, S; Eim, V.; Rosselló, C.. , "Bioactive Planta polysaccharides: an overview". "Sustainability of the Agri-food Chain. 2006. EFFosT Annual Meeting/Total Food 2006", The Hague, 7-9 Nov, Países Bajos, 2006. Ponencia.
  • Simal, S.; Femenia, A.; Clemente, G.; Eim,V. i Garau, C.. , "Mathematical modelling of mass transfer in apricots drying". "DLS2006 2nd International Conference on Diffusion in Solids and Liquids", Aveiro, Portugal, 2006. Datos de publicación: ISBN: 84-88233-33-7 - Book de Abstracts. Póster.
  • Femenia, A.; Garau, C.; Castell, A.; González, R.. , "Fibre concentrates with antioxidant properties from citrus by-products: effects of air-drying temperature". "IDS2006 15th International Drying Symposium", Budapest, Hungría, 2006. Póster.
  • Simal, S.; Castell-Palou, A.; González, R.; Frau, M.; Eim, V.; Femenia, A.. , "El análisis sensorial como herramienta de control: Aplicación a la ensaimada de Mallorca". "IV Congreso de Ingeniería y Tecnología de Alimentos CESIA 2006", Córdoba, España, 2006. Datos de publicación: ISSN/ISBN: 84-611-3263-7 Deposito Legal: CO-1323-2006. Póster.
  • García-Pérez, J.V.; Cárcel, J.C.; Bon, J.; Simal, S. and Mulet, A.. , "Isosteric heats of sorption of lemon peel". "15th International Drying Symposium (IDS 2006)", Budapest, Hungría, 2006. Datos de publicación: 963-9483-59-1 Proceedings of the 15th International Drying Symposium. Póster.
  • Garau, M.C.; Cañellas, J.; Girona, M.A.; Berna, A. y Simal, S.. , "Fibra de naranja como ingrediente funcional en yogures naturales.". "IV Congreso de Ingeniería y Tecnología de Alimentos CESIA 2006", Córdoba, España, 2006. Datos de publicación: 84-601-3263-7. Póster.
  • Garau,C.; Cañellas J., Girona MA., Berna, A., Simal, S.. , "Uso de fibra de piel de naranja como ingrediente funcional en yogures naturales". "IV Congreso de Ingeniería y Tecnología de Alimentos CESIA 2006", Córdoba, España, 2006. Datos de publicación: 84-601-3263-7. Póster.