PRDIB-2002GC4-29 - "Grupo investigador competitivo en consolidación. Grupo de Tecnología de Alimentos (UIB)", 2002-2004. Investigador principal: María Carmen Rosselló Matas. Ajudes per donar suport a grups d'investigació competititus. Direcció General de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació de la Conselleria d'Innovació i Tecnologia. Conselleria d'Innovació i Energia. Govern de les Illes Balears. Proyecto.
"Identificació i caracterització dels aliments tradicionals de les Illes Balears", 2002. Investigador principal: María del Carmen Rosselló Matas. Programa no específico. Conselleria d'Agricultura i Pesca. Govern de les Illes Balears. Contrato.
"L''Elaboració de Sobrassada: Estudi de les Variables de Procés en la Deshidratació de Pebre Dolç", 2002. Investigador principal: Antoni Femenia Marroig. Programa no específico. Conselleria d'Innovació i Energia. Govern de les Illes Balears. Contrato.